Yeni bir yıl, yeni heyecanlar, yeni işler ve yeni uğraşlar… Hayatın olağan akışında bir anda kendimizi çok özel bir noktada hissettiren ve hatta bir şeylere sıfırdan başlıyormuş hissini verdiği için ikinci bir şans gibi hissettiren durumlardır. İşte bu sebeptendir ki yeniyıla girerken olabilecek en güzel halimizi hayal eder ve bunun olması için elimizden geleni de yaparız. Bu bazen makyaj yapmak bazen giyinip süslenmek bazen de kendimize hediyeler alarak kendimizi şımartmak şeklinde yapılır.

YENİYILIN EN GÜZEL HEDİYESİ

Yeniyılın kendisine has etkinlikleri bulunur. Bu bazen kalabalık bir ekiple oynanan oyunlar, bazen aynı kalabalık ekiple yapılan derin sohbetler ve bazen de hediyeleşme serüveni olabilir. Akılda kalınmasını ve hatta akıllara kazınmasını istediğimiz bu özel yeniyıl gecesinde en çok tercih edilen etkinlikle de unutulmamak adına hediyeleşme olur. Ancak bazen karşımızdaki kişiyi mutlu etmeye fazla odaklanmış bulunup kendimizi arka planda bırakabiliyoruz. Oysa en çok mutlu etmeniz gereken kişi kendinizsiniz. İşte bu yüzden yeniyılda alacağınız en güzel hediye kendinize alacağınız hediye olacaktır.

HERKES İÇİN BİR BEACH&BEYOND

Yeniyılda kendinize alacağınız hediye nasılsa kendinize alıyorsunuz diye özensiz seçilmemeli. Aksine o gece için seçilmiş en özel hediye olmalı. Böylelikle kendinize verdiğiniz değeri hatırlayabilir ve bundan sonraki yeniyıla kadar bu hediyenin keyfini çıkartabilirsiniz. İşte bu gibi durumlarda kendinizi en değerli hissedeceğiniz hediyeler için Beach&Beyond sizin yanınızda. Yapmanız gereken tek şey ise dilediğiniz kategoriden zevkinize uygun parçayı bulmak ve kendi hediyenizle kendinizi şımartmak.

YENİYILA UYGUN HEDİYE SEÇİMİ

Yeniyılda alınacak hediyeler için aslında belirli şartlar bulunmamaktadır. İstenilen her şey bir hediye olarak sunulabilmektedir. Ancak kırmızı renk, parıltılar veya yeniyıl motifleriyle donatılmış kıyafetler yeniyıl haricindeki dönemlerde kullanılırken de bu özel geceyi her zaman hatırlatacak detaylardır. Aşağıda kendi tarzınıza uygun olarak tercih edeceğiniz birbirinden farklı plaj ürünlerine göz atabilir ve bu yıl her yıldan farklı olarak kendinizi böyle bir hediye ile şımartabilirsiniz.

BİKİNİ ÜSTLERİ

Kate Bikini Üstü

Yanları destekli, tamamı astarlı, göğüs altında gizli lastikli, çıkarılabilir ince pedli bikini üstü modelimizdir. Çıkarılabilir ve ayarlanabilir omuz askılı, arkası rahatsız etmeyen ayarlanabilir kopçası ile rahatlığınızı dilediğiniz gibi yaşamanıza fırsat tanır.

Naomi Bikini Üstü

Çıkarılabilir ince pedli, spagetti omuz askılı, boyundan bağlama alternatifli üçgen bikini üstü modelimizdir. Bikini ile birlikte gönderilecek olan aparat ile arka bağcıkları ön tarafa taşıyabilir ve önden bağlama yapabilirsiniz. Bağcıkları dilerseniz birkaç tur döndürerek de bağlayabilirsiniz.

Cindy Bikini Üstü

Göğsü şekillendiren ve iyi bir destek sağlayan balenli, yandan destekli, astarlı bikini üstü modelimizdir. Üstte ayarlanabilir omuz askıları ve arkada bağlanan şeritleri bulunur. Bikini içinde göğüs pedi yoktur ancak ped takılabilecek cep mevcuttur.

Luna Bikini Üstü

Göğsü şekillendiren ve iyi bir destek sağlayan balenli, astarlı bikini üstü modelimizdir. İç kısımda bulunan gizli ceplere push up destek ya da ped yerleştirebilirsiniz. Üstte ayarlanabilir omuz askıları ve arkadan bağlanan şeritleri bulunur.

Gigi Bikini Üstü

Önü oyuklu, astarlı, balensiz, kopçasız bikini üstü modelimizdir. Geniş omuz askılıdır, göğse şekil ve iyi bir destek verir çıkarılabilir pedleri bulunmaktadır.

Elsa Bikini Üstü

Drapeli, straplez kesim, astarlı bikini üstü modelimizdir. Üstte bağlanan spagetti omuz askıları bulunur. Göğüs toparlayıcı özelliklidir ve iyi bir destek verir. Bikini içinde göğüs pedi yoktur ancak ped takılabilecek cep mevcuttur.

Lea Bikini Üstü

Astarlı ve enseden halter bağlamalı bikini üstü modelimizdir. Sırttan ve önden bağlama alternatifi bulunmaktadır. Geniş askılıdır, göğse şekil ve iyi bir destek verir. Bikini içinde göğüs pedi yoktur ancak ped takılabilecek cep mevcuttur.

BİKİNİ ALTLARI

Kate Bikini Altı

Normal belli, önü üçgen kesimli, tamamı astarlı bikini altı modelimizdir.

Naomi Bikini Altı

İnce yan lastikli, düşük belli, arkası moderate kesimli, tamamı astarlı, bikini altı modelimizdir.

Cindy Bikini Altı

Yüksek belli, arkası orta düzeyde kapatıcı, tamamı astarlı bikini altı modelimizdir.

Luna Bikini Altı

Normal belli, yandan drape detaylı, tamamı astarlı bikini altı modelimizdir.

Gigi Bikini Altı

Yüksek belli, yanları drapeli ve ip detaylı, tamamı astarlı bikini altı modelimizdir. Dilerseniz drapeleri iplerden yukarı çekerek high leg görüntü sağlayabilir ya da ipleri çıkararak kullanabilirsiniz.

MAYOLAR

Miami Mayo

Göğsü ve beli şekillendiren ve iyi bir destek sağlayan kuplu ve çıkarılabilir pedli, tamamı astarlı mayo modelimizdir. Göğüs altında gizli lastiği bulunur ve arkası derin kesimlidir.

Hawaii Mayo

Önü v kesimli, sırtı açık, göğüs altında gizli lastikli, çıkarılabilir ince pedli, arkası farklı şekillerde bağlanabilen, tamamı astarlı derin v yaka mayo modelimizdir.

Tyra Mayo

Ayarlanabilir ince omuz askılı, göğse ve bel oyumuna şekil ve iyi bir destek veren çıkarılabilir pedli, tamamı astarlı önü düz kesim mayo modelimizdir. Göğüs altında gizli lastikli, arkası moderate kesimlidir.

Eva Mayo

İnce çıkarılabilir pedli, göğüs altında gizli lastikli, arkası derin kesimli, tamamı astarlı atlet kesim mayo modelimizdir.

Linda Mayo

Omuz askısı dekoratif düğüm detaylı, sırt dekolteli, tamamı astarlı, göğüs altında gizli lastikli, ince çıkarılabilir pedli tek omuzlu mayo modelimizdir.

Ibiza Mayo

Önü dar kesimli, sırtı açık, göğüs altında gizli lastikli, çıkarılabilir ince pedli, arkası 4 farklı şekilde bağlanabilen, tamamı astarlı halter yaka mayo modelimizdir.

Mykonos Mayo

V yakalı, kuplarında çıkarılabilir ince pedli, ayarlanabilir ince omuz askılı, göğüs altında gizli lastikli, tamamı astarlı mayo modelimizdir. Arkasını farklı şekillerde de bağlayabilirsiniz.
×