Yaz denince akla ne gelir? Tabii ki tatiller. Peki ya tatil denince akla gelenler? Birçok farklı şeyi kapsayan tatillerin elbette ki akla getirdikleri arasında kişisel tercihlere göre tamamen farklı şeyler olabilir. Ancak hiç şüphesiz ki bunlar arasında en yaygın olan ve herkesin aklına gelen ilk şey havuz veya denizden başkası değildir. Peki havuz veya denizlerde modayı takip ediyor musunuz?

SAHİLLERDE STİL SAHİBİ OLMAK

Esasında oldukça yeni olan ve yavaş yavaş büyüyen sahil modası tıpkı günlük hayatımızda dikkat ettiğimiz stilimiz gibi tatilde de kendimizi öne çıkarmanın veya dikkat çekmenin önemli bir adımıdır. Bu sebeple de moda tasarımcılarının yeni gözdesi olan bu alan üzerine artık daha fazla düşülmeye başlandı.

Geçmiş yıllarda başlayan sahil modası akımının en bilindik trendleri, önceleri yalnızca bikini ve mayolar iken artık yalnızca bunlarla sınırlı kalmamakta. Pareolar, kimonolar, şortlar ve etekler gibi sahilde giymek için özel olarak tasarlanan bu giyim kategorileri arasına son yıllarda bir yenisi daha eklendi: Bandanalar.

BANDANA NEDİR?

Bandana en temel Türkçe hali ile, lekeler bırakılarak boyanmış bez parçaları şeklinde açıklanabilir. Ve yıllardan bu yana gelerek hala kullanımı devam eden bu takının birçok farklı alan ve tarzda birçok farklı görevi bulunabilmektedir. Eşarp, boyuna fular, başa bandana, gövdeye şal ve hatta tesettüre göre türban veya başörtüsü şeklinde kullanılabilen bandanalar; aslında hayatımıza çok uzun zamandan beri giriş yapmış olsalar da sahil için henüz yeni bir akım. Fakat bandanaların sahillerdeki kullanım şekli günlük hayattan çok daha işlevsel bir görev üstlenmektedir.

Günlük hayattaki kullanımında genel itibariyle bir süs veya kombin bütünleyici olarak tercih edilen bandanalar sahillerde veya havuzlarda ıslak saçın düzgün bir biçimde baş üzerine sabitlenmesini sağlayarak rahatsız edici su damlalarının yüze düşmesini engeller. Üstelik bunu yaparken doğru bir kumaş kullanılırsa yaz boyunca maruz kalacağı fazla güneş ışınlarını da perdelemeye olanak tanıyarak saçın yıpranmasını engelleyebilmektedir.

TARZINIZI BANDANALAR İLE ORTAYA ÇIKARTIN

Peki tarzımızı ortaya çıkartmak ve dikkat çekici bir moda görüntüsüne imza atmak için bandanaları nasıl kullanmalısınız? Bunun birçok farklı yolu olabilir. Ancak bunun en bilindik yollarından birisi bandanaları bağlama şeklidir. Sıradan bir bağlama şekli ile elbette ki herhangi bir tarzı dışarıya yansıtamayacağınız gibi kendiniz için de tatmin edici bir görüntü ortaya koyamazsınız. İşte bu yüzden sizlere bu konuda yardımcı olacak birbirinden farklı bağlama şekillerini inceleyerek kendinize en uygun olan bağlama stillerini evde deneyebilir ve yüz tipinize uygun olanları belirleyerek tatillerde bu bağlama stillerini tercih edebilirsiniz.

BİKİNİ VE MAYOLARINIZIN TAKIM BANDANALARI

Elbette ki tıpkı diğer tüm moda parçaları gibi bandanaların da birçok farklı modeli bulunmaktadır. Ancak hiç yüzmek için tercih ettiğiniz bikini ve mayolarınız ile tamamen aynı kumaştan üretilmiş bir bandanaya sahip oldunuz mu? Beach&Beyond olarak sizlere bu muhteşem deneyimi yaşayabilmeniz adına birçok farklı modelde bikini/mayo-bandana veya plaj giyim ürünleri ile eşleşebilen bandana setleri oluşturarak bu yepyeni deneyime yelken açabilmenize olanak tanıdık. İşte sizler için hazırladığımız takımlardan birkaçı:

Bandana Zebra

Bandana zebra modelinin takım halinde bulunan diğer parçaları bahama gömlek zebra, bahama şort zebra ve pareo zebradır. Bu kıyafetlerin muhteşem desenleri ile bir araya geldiği zaman ortaya çıkan harikulade görüntüsüne bayılacaksınız. Üstelik isterseniz günlük hayatınızda da tercih ederek alt giyim kategorisinden uygun bir kıyafet ile birleştirebilir ve oldukça şık bir imaja imza atabilirsiniz.

Bandana Nude Leopar

Bandana nude leopar modelinin takım halinde bulunan diğer parçaları pareo nude leopar, bahama şort nude leopar ve bahama gömlek nude leopardır. Mat ve parlak görünümlerin ikisini birden yansıtan kumaşı ve renkleri ile bu kıyafetler tatillerde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz giyişiler haline gelecektir. Üstelik pareo nude leopar ile tamamen kendinize özgün tasarımlar yaratarak asla sıkılmayacağınız eşsiz görüntüleri ortaya çıkartabilirsiniz.

Bandana Fuşya Zebra

Bandana fuşya zebra modelinin takım halinde bulunan diğer parçaları bahama şort fuşya zebra, bahama gömlek fuşya zebra ve pareo fuşya zebradır. Fuşya rengin en güzel halini en güzel desenleri ile birleştiren bu kıyafetler takım kıyafetler giymekten hoşlanan biriyseniz bandana fuşya zebra ile birlikte sizin için ideal bir tercih olacaktır.

Bandana Leopar

Leopar desenli tüm ürünler ve tamamen tek renkten meydana gelen diğer tüm ürünlerimiz ile mükemmel bir uyum yakalayan bandana leopar modelinin takım halinde bulunan diğer parçaları bahama gömlek leopar, bahama şort leopar ve pareo leopardır. Özgün renk ve tasarımı ile dilediğiniz tarzı oluşturabileceğiniz bandana leopar bu yaz sizlere eşlik ederken kendinizi bir defilede gibi hissetmeniz tamamen olağandır.

Üstelik tüm bu ürünlerin tamamlayıcı parçaları yalnızca bunlar değil aynı zamanda Cindy, Elsa, Lea, Luna, Kate, Gigi ve Naomi gibi farklı modelleri ile tamamen aynı kumaştan üretilmiş bikini alt ve üstleri de bulunmaktadır.
×