Bikini ve mayolar kadınların özenle ve dikkatle seçtikleri kıyafetlerindendir. Belirli bir mevsimde ve kısıtlı bir süreliğine giyilebilen bu kıyafetlerin, diğer kıyafetlerden daha dikkatle ve özenle seçilmesinin başlıca sebebi de budur. Peki kadınları bu kadar heyecanlandıran bikini ve mayoların en sevilen modelleri hangileridir? Bu soruya belirli başlıklar altında birkaç farklı cevap vermek elbette ki mümkündür ancak her seferinde en başta yer alan başlığın dekolteli modeller olduğunu da es geçemeyeceğiz.

Dekolteli bikini ve mayo modelleri de kendi arasında dallanıp budaklanmış ve ucu bucağı olmayan sonsuz bir kategoriye dönüşmüş vaziyettedir. Bu sebeple de kadınların en sevdiği bikini ve mayo modelleri arasında yer alan dekolteli bikini ve mayolar arasında tercih yapmak neredeyse imkansız hale gelmeye başlamıştır. İşte kadınların bu kararsızlığına son vermek adına son yılların en sevilen dekolteli bikini ve mayo modellerini sizler için derlediğimiz yazımız.

DEKOLTELİ MAYO MODELLERİ

Hawaii

Dekolteli mayo giymeye alışkın olmayan kadınların, dekolteli mayo serüvenine adım atmak için ilk tercih etmeleri gereken mayo modeli Hawaii mayo modelidir. Bu mayo modeli standart kalıpların çok da dışına çıkmadan derin bir sırt dekoltesi ve ufak bir göğüs dekoltesi ile kendisine has bir dekolte birleşimi yaratır. Dozunu abartmadığı için çift dekolte tasarımını başarıyla tek bünyede barındırabilen bu mayo modeli oldukça şık bir mayo modelidir.

Linda

Tıpkı Hawaii mayo modeli gibi Linda mayo modeli de dekoltesini sırt kısmından verdiği için odağı sırtta toplayan bir dekolteye sahiptir. Linda’nın Hawaii’den ayrılan kısmı ise mayonun ön tarafından straplez devam eden kesiminin tek omuzda toparlanmasıyla farklı bir görünüşe imza atıyor olmasıdır. Sırt kısmından bakıldığından tek omuz tarafından bağlanan mayo iplerinin oluşturduğu fiyonk görüntüsü de Linda’nın tercih edilme sebepleri arasında yer alır.

Ibiza

Ibiza mayo modelinin diğer mayo modellerinden ayrılmasının tek nedeni dekolteli olması değildir. Bu mayo modeli yüzücü mayolarını andıran bir tasarıma sahiptir. Boyunda toplanan mayo ipleri ve omuzları açıkta bırakan görüntüsünün devamında sırt kısmından enfes bir dekolteye imza atan Ibiza mayo modeli farklı bir tarz arayışında bulunan tüm kadınların dikkatini çekecektir.

Mykonos

Küçük memelere sahip kadınların kup rahatsızlıklarından arınarak da dekolte verebilecekleri bir mayo deneyimi imkanı sunan bu model, minimalist sırt dekoltesi ile de gönüllerde taht kurmayı başarmıştır. Mykonos mayo modelini Hawaii mayo modelinden ayıran detaylar dikkate alındığı zaman Mykonos mayo modelinin çok daha minimalist bir tasarıma sahip olduğunu da belirtmek gerekir.

DEKOLTELİ BİKİNİ ÜSTÜ MODELLERİ

Naomi Bikini Üstü

Naomi bikini üstü, kullanıcılarına sunduğu meme dekoltesinin yanında aynı zamanda farklı bir tasarım ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tamamen dekolte odaklı bikini üstlerinden farklı olarak, bedenin açıkta kalan kısımlarında dolanan ipleri ile çıplaklık algısının da önüne geçer. Üstelik birçok farklı şekilde çevrilerek ve iplerinden yardım alarak farklı bikini modellerine de çevrilebilir. Bu yönüyle de kullanıcılarına sıkılmalarının önüne geçecek bir çözüm sunar.

Cindy Bikini Üstü

Küçük memeli kadınların daha büyük dekolteler vermek istedikleri noktada tercih etmeleri gereken ilk bikini üstü modeli Cindy bikini üstüdür. Cindy bikini üstü içerisinde bulunan kuplar ile memelere destek sağlarken aynı zamanda daha dolgun bir görüntünün de ortaya çıkmasını sağlar. Üstelik bu bikini üstü modelinde kuplar arasında yer alan boşluk ile memelerin hava alması da sağlanarak ten sağlığı da korunmuş olur.

Lea Bikini Üstü

Lea bikini üstü, kullanıcılarına sunduğu meme dekoltesinin yanında aynı zamanda farklı bir tasarım ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tamamen dekolte odaklı bikini üstlerinden farklı olarak, bedenin açıkta kalan kısımlarında dolanan ipleri ile çıplaklık algısının da önüne geçer. Üstelik birçok farklı şekilde çevrilerek ve iplerinden yardım alarak farklı bikini modellerine de çevrilebilir. Bu yönüyle de kullanıcılarına sıkılmalarının önüne geçecek bir çözüm sunar.

DEKOLTELİ BİKİNİ ALTI MODELLERİ

Kate Bikini Altı

Klasik bikini altlarına benzer bir tasarıma sahip olsa da özellikle bikinin ön kısmında kolaylıkla farkedilebilen v kesim tasarımı ile karın bölgesinde ciddi bir odak yaratan bu bikini altı modeli neredeyse her açıdan kusursuz bir fiziğin gözler önüne serilmesine yardımcı olur. Kalın bel kısmı ile korse benzeri bir etki yaratan Kate bikini altı modelini tercih edecek, kendine güvenen kadınlar için bu yaz oldukça enerjik ve şık geçecek.

Naomi Bikini Altı

Klasik bikini altı modellerinden farklı olarak oldukça narin bir modele sahip olan Naomi bikini altı modeli incecik ipli tasarımı ile fiziğinizin tüm kusursuzluğunu gözler önüne serecektir. Karın, sırt, kalça ve bikini bölgesinden dekolte veren bu bikini altı modeli oldukça iddialı ve şık bir tasarıma sahiptir. Dikkat çekmekten rahatsız olmayan ve tüm gözlerin üzerinde olmasına alışkın kadınlar için mükemmelin de ötesinde bir yaz deneyimi geçirmek Naomi bikini altı modeli ile artık mümkün
×