Yüzmek neredeyse dünya üzerinde herkes tarafından sevilen nadir bir spor türüdür. Birçok kişinin ortak hobisi olan bu spor için gerekli olan malzeme sayısı da oldukça azdır. Genellikle yalnızca bir yüzücü kıyafetinin olması bile yeterli olan bu spor için para harcanmıyor veya oldukça az miktarda para harcanıyor olması da bu sporun bu kadar sevilmesindeki büyük etkenlerden bir tanesidir. Sürekli olarak harcama yapılması gerekmeyen durumların en güzel yanı ise tek seferlik yapılan bu harcamalarda gerçekten aradığımız ve içimize sinen şeylerin fiyatını göz ardı edebiliyor olmamızdır. Bu sebeple de neredeyse tüm insanlar mayo/bikini alışverişlerinde fiyatının ne olduğunu çok da önemsemeden kendi tarzına en uygun olan ürünü tercih ederler. İşte tam da bu noktada bazen arz-talep ilişkisinin yeterince karşılanamıyor olması insanlarda büyük bir hüsran yaratabilmektedir. Beach&Beyond her kesime hitap etmeyi misyon edinmiş bir marka olarak şimdi de en sevilen desenlerden ilham alarak B&B x SISTERS koleksiyonunu sizlerle buluşturuyor. Artık istediğiniz tarz bikini/mayolara ulaşmanız çok daha kolay!

B&B x SISTERS KOLEKSİYONU TASARIMLARI

B&B x SISTERS koleksiyonu içerisinde yer alan tasarımlar özellikle bahardan ilham alınarak tasarlandı. Bu sebeple de birçok farklı çiçek desenli bikini/mayo modelini bu koleksiyon içerisinde sıklıkla görebilirsiniz. Zarif ve naif çizgilerle oluşturulan B&B x SISTERS koleksiyonu ürünleri içerisinde yer alan kumaş örnekleri şu şekildedir:

Blu Lvy

Blu lvy kumaş modeli, mavi renginin çiçeklerle olan uyumunu seven kadınlar için vazgeçilmez bir tercih haline gelecek olan özel olarak tasarlanmış bir modeldir. İçerisinde yer alan yeşil ve pembe renklerinin mavi renginden daha as baskın olmasıyla birlikte en az mavi renk kadar dikkat çekecek şekilde yerleştirilmiş olması, tasarımı güçlendiren siyah tabanı da öne çıkartmaktadır.

Tropicana

Rengarenk bileşenlerden hoşlanan kadınlar için özel olarak tasarlanmış olan Tropicana kumaş modeli, baharı tam anlamıyla hissetmenize olanak tanımaktadır. Oldukça renkli fakat bir o kadar da modern tarza ayak uyduran bu kumaş modeli içeriğinde; pembe, sarı, mor, yeşil ve turuncuyu barındırırken ton geçişlerini de renklerin içerisine yedirmiştir. Beyaz taban üzerine yerleştirilmiş bu çiçek motifleri ile siz de enerjinizi yüksek tutmak için bu modelden edinerek bir yenilik yapabilirsiniz.

Salsa

Sadelikten hoşlanan fakat bir yeniliği de deneyimlemek isteyen kadınlar için çiçekli modellere giriş yapmanın en pratik yolu olan Salsa kumaş modeli ile harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Kırmızının yüksek enerjisini yoğun tutmak için kırmızıyı taban renk olarak kullanan tasarımcıların bu modelde üzerine düştükleri bir diğer detay ise klasiklikten uzakta kalabilmek için sade beyaz rengi kullanmamalarıdır. Pembe, gül kurusu ve beyaz renklerinin iç içe kullanıldığı çiçek desenleriyle birlikte modele farklılık katmış olan yeşil çizgiler de yaprak motiflerini anımsatmaktadır.

B&B x SISTERS KOLEKSİYONU BİKİNİ/MAYO MODELLERİ

Beach&Beyond’un klasikleşmiş modellerinin de aralarında bulunduğu B&B x SISTERS koleksiyonu ürünleri kendine ait bikini/mayo modellerini de oluşturabileceğiniz çeşitliliği içeriğinde bulundurmaktadır. Beach&Beyond’un en sevilen modelleri ile başlayan bu koleksiyon zamanla tasarımcılarımız ile birlikte model çeşitliliğinin de artacağı özel bir koleksiyondur. İşte B&B x SISTERS koleksiyonu içerisinde bulunan bikini/mayo modelleri:

Bella Bikini Modeli

Kate bikini üstü ile fazlasıyla benzerlik taşıyan Bella bikini üstünün Kate modelinden ayrıldığı nokta ise göğüs kuplarının birleşim noktasının kapalı ve tam bağlantılı olmasıdır. Bununla birlikte bu Bella bikini modelinin alt kısmı ise Gigi bikini altı ile yüksek benzerlik taşımaktadır. Ancak yine Bella bikini altını Gigi bikini altından ayrına kısım ipsiz ve daha minimalist bir tasarıma sahip olmasıdır.

Kate Bikini Modeli

Yanları destekli, tamamı astarlı, göğüs altında gizli lastikli, çıkarılabilir ince pedli bikini üstü modelimizdir. Çıkarılabilir ve ayarlanabilir omuz askılı, arkası rahatsız etmeyen ayarlanabilir kopçası ile rahatlığınızı dilediğiniz gibi yaşamanıza fırsat tanır.

Klasik bikini altlarına benzer bir tasarıma sahip olsa da özellikle bikinin ön kısmında kolaylıkla farkedilebilen v kesim tasarımı ile karın bölgesinde ciddi bir odak yaratan bu bikini altı modeli neredeyse her açıdan kusursuz bir fiziğin gözler önüne serilmesine yardımcı olur. Kalın bel kısmı ile korse benzeri bir etki yaratan Kate bikini altı modelini tercih edecek, kendine güvenen kadınlar için bu yaz oldukça enerjik ve şık geçecek.

Naomi Bikini Modeli

Naomi bikini üstü, kullanıcılarına sunduğu meme dekoltesinin yanında aynı zamanda farklı bir tasarım ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Tamamen dekolte odaklı bikini üstlerinden farklı olarak, bedenin açıkta kalan kısımlarında dolanan ipleri ile çıplaklık algısının da önüne geçer. Üstelik birçok farklı şekilde çevrilerek ve iplerinden yardım alarak farklı bikini modellerine de çevrilebilir. Bu yönüyle de kullanıcılarına sıkılmalarının önüne geçecek bir çözüm sunar.

Klasik bikini altı modellerinden farklı olarak oldukça narin bir modele sahip olan Naomi bikini altı modeli incecik ipli tasarımı ile fiziğinizin tüm kusursuzluğunu gözler önüne serecektir. Karın, sırt, kalça ve bikini bölgesinden dekolte veren bu bikini altı modeli oldukça iddialı ve şık bir tasarıma sahiptir. Dikkat çekmekten rahatsız olmayan ve tüm gözlerin üzerinde olmasına alışkın kadınlar için mükemmelin de ötesinde bir yaz deneyimi geçirmek Naomi bikini altı modeli ile artık mümkün.

Eva Mayo Modeli

İnce çıkarılabilir pedli, göğüs altında gizli lastikli, arkası derin kesimli, tamamı astarlı atlet kesim mayo modelimizdir. Tıpkı Hawaii ve Linda mayo modeli gibi Eva mayo modeli de dekoltesini sırt kısmından verdiği için odağı sırtta toplayan bir dekolteye sahiptir. Eva’nın Hawaii’den ayrılan kısmı ise mayonun ön tarafından derin bir şekilde verilen dekoltenin bu modelde kapatılması ile farklı bir görünüşe imza atıyor olmasıdır. Sırt kısmından bakıldığında mayo iplerinin oluşturduğu sert ve kalın görüntü de Eva’nın tercih edilme sebepleri arasında yer alır.

Linda Mayo Modeli

Tıpkı Hawaii mayo modeli gibi Linda mayo modeli de dekoltesini sırt kısmından verdiği için odağı sırtta toplayan bir dekolteye sahiptir. Linda’nın Hawaii’den ayrılan kısmı ise mayonun ön tarafından straplez devam eden kesiminin tek omuzda toparlanmasıyla farklı bir görünüşe imza atıyor olmasıdır. Sırt kısmından bakıldığından tek omuz tarafından bağlanan mayo iplerinin oluşturduğu fiyonk görüntüsü de Linda’nın tercih edilme sebepleri arasında yer alır.

×