Beach&Beyond sahil modası konusunda rakip tanımayan, eşsiz tasarımları ile kadınlara arayıp bulamadıkları seçenekleri sunan nadir ve eşsiz bir markadır. Şimdi ise yıllardır yaptığı gibi yine eşsiz tasarımları ile kadınların gönlünü fethedecek bir çalışmayı ortaya koyuyor. Ancak bu defa sahil modasının dışında üstelik şıklık konusunda üst düzey ağır tasarımlarla. Bu yeni ve ışıl ışıl koleksiyonu özel kılan bir diğer durum ise tüm şıklığı ve şatafatına rağmen günlük hayat kullanımına da uygun olması. İşte Beach&Beyond’un en yeni tasarımları.

BEACH&BEYOND’UN EN PARLAK KOLEKSİYONU

Becah&Beyond oldukça şık ve kaliteli ürünleri ile sevenlerini her zaman mutlu etmeyi başarabilmiş marka. Ancak bu defa şaşırtıcı bir koleksiyon ile karşınızda. İşte istediğiniz her ortamda giymeniz için uygun olan Lisa koleksiyonu:

LİSA PANTOLONLAR

Lisa Pantolonlar, lastikli beli ile her beden skalasına uygun olmakla kalmayıp aynı zamanda yüksek beli ile rahat bir kullanım imkanı da sunmaktadır. Havuç model bir pantolon kalıbına sahip olan Lisa Pantolonlar, bu modelin avantajı olan cep imkanını da kullanıcılarına sunmayı ihmal etmemiştir. Pul ve payetli oluşunun ağırlığını kaldırabilmesi için iç tarafına astar da eklenmiş olan Lisa Pantolonlar, dilerseniz büyük davetlere giderken bile kullanabileceğiniz şıklıkta olmakla birlikte, bol yapısı ile sizleri daraltmayacak ve üzerinizde olduğu süreler boyunca rahat hissetmenizi sağlayacaktır.

Lisa Siyah Pantolon

Parlak siyah rengi ile siyahın tanımını değiştiren Lisa Siyah Pantolon, pul ve payetlerinin kattığı ihtişam ve renginin ağırlığı ile yeni dönem davetlerde giymek için sabırsızlanacağınız tek kıyafetiniz haline gelecek. Lisa serisinin diğer tüm parçalarında yapabileceğiniz gibi Lisa Siyah Pantolonu da kendisi ile eş olan diğer Lisa kıyafet ile kombinleyebilirsiniz.

Lisa Krem Pantolon

Nude renklerden vazgeçemeyen kadınlar için özel olarak tasarlanan Lisa Krem Pantolon ile sizler de artık kendi tarzınızdan ödün vermek zorunda kalmadan şıklık yarışında boy gösterebileceksiniz. Lisa serisinin diğer tüm parçalarında yapabileceğiniz gibi Lisa Krem Pantolonu da kendisi ile eş olan diğer Lisa kıyafet ile kombinleyebilirsiniz.

Lisa Silver Pantolon

Silver rengin ihtişamını her kıyafetinizde deneyimleyebilin diye Beach&Beyond’un özel olarak tasarladığı Lisa Silver Pantolon, şık davetlerde ve mekanlarda arayıp bulamadığınız o kıyafet olmaya geliyor. Lisa serisinin diğer tüm parçalarında yapabileceğiniz gibi Lisa Silver Pantolonu da kendisi ile eş olan diğer Lisa kıyafet ile kombinleyebilirsiniz.

LİSA BLUZLAR

Lisa Bluzlar, bisiklet yakası ile her kadın bedenine uygun bir kullanım imkanı sağlar. Crop modeli son dönemlerde tercih edilmeyen standart bluz kalıbından uzaklaşarak yeni moda akımına uyum sağlamakla kalmayıp, kadın bedeninin kıvrımlı hatlarını da ortaya çıkartır. Sırt detayı ile sıradanlığın zincirlerini kırarak ilgi çekici bir modele kavuşturulmuş olan Lisa Bluzlar, uzun kollu yapısı ile soğuk havalarda da tercih edilebilmesine imkan tanır. Pul ve payetli oluşunun ağırlığını kaldırabilmesi için iç tarafına astar da eklenmiş olan Lisa Bluzlar, dilerseniz büyük davetlere giderken bile kullanabileceğiniz şıklıkta olmakla birlikte, bol yapısı ile sizleri daraltmayacak ve üzerinizde olduğu süreler boyunca rahat hissetmenizi sağlar.

Lisa Siyah Crop Bluz

Parlak siyah rengi ile siyahın tanımını değiştiren Lisa Siyah Crop Bluz, pul ve payetlerinin kattığı ihtişam ve renginin ağırlığı ile yeni dönem davetlerde giymek için sabırsızlanacağınız tek kıyafetiniz haline gelecek. Lisa serisinin diğer tüm parçalarında yapabileceğiniz gibi Lisa Siyah Crop Bluzu da kendisi ile eş olan diğer Lisa kıyafet ile kombinleyebilirsiniz.

Lisa Krem Crop Bluz

Nude renklerden vazgeçemeyen kadınlar için özel olarak tasarlanan Lisa Krem Crop Bluz ile sizler de artık kendi tarzınızdan ödün vermek zorunda kalmadan şıklık yarışında boy gösterebileceksiniz. Lisa serisinin diğer tüm parçalarında yapabileceğiniz gibi Lisa Krem Crop Bluzu da kendisi ile eş olan diğer Lisa kıyafet ile kombinleyebilirsiniz.

Lisa Silver Crop Bluz

Silver rengin ihtişamını her kıyafetinizde deneyimleyebilin diye Beach&Beyond’un özel olarak tasarladığı Lisa Silver Crop Bluz, şık davetlerde ve mekanlarda arayıp bulamadığınız o kıyafet olmaya geliyor. Lisa serisinin diğer tüm parçalarında yapabileceğiniz gibi Lisa Silver Crop Bluzu da kendisi ile eş olan diğer Lisa kıyafet ile kombinleyebilirsiniz.

LİSA ŞORTLAR

Lisa Şortlar, lastikli beli ile her beden skalasına uygun olmakla kalmayıp aynı zamanda yüksek beli ile rahat bir kullanım imkanı da sunmaktadır. Havuç model gibi başlayan şortun geniş kalan paçaları sayesinde üst bacakta sıkma veya rahatsız etme gibi durumların gerçekleşmesinin de önüne geçmiş olan Lisa Şortlar, bu modelin avantajı olan cep imkanını da kullanıcılarına sunmayı ihmal etmemiştir. Pul ve payetli oluşunun ağırlığını kaldırabilmesi için iç tarafına astar da eklenmiş olan Lisa Şortlar, dilerseniz büyük davetlere giderken bile kullanabileceğiniz şıklıkta olmakla birlikte, bol yapısı ile sizleri daraltmayacak ve üzerinizde olduğu süreler boyunca rahat hissetmenizi sağlayacaktır. Fermuarsız ve olabildiğince rahat bir kullanım imkanı tanıyan bu şortlar ile sizler de artık favori şortunuzu bulmuş olacaksınız.

Lisa Siyah Şort

Parlak siyah rengi ile siyahın tanımını değiştiren Lisa Siyah Şort, pul ve payetlerinin kattığı ihtişam ve renginin ağırlığı ile yeni dönem davetlerde giymek için sabırsızlanacağınız tek kıyafetiniz haline gelecek. Lisa serisinin diğer tüm parçalarında yapabileceğiniz gibi Lisa Siyah şortu da kendisi ile eş olan diğer Lisa kıyafet ile kombinleyebilirsiniz.

Lisa Krem Şort

Nude renklerden vazgeçemeyen kadınlar için özel olarak tasarlanan Lisa Krem Şort ile sizler de artık kendi tarzınızdan ödün vermek zorunda kalmadan şıklık yarışında boy gösterebileceksiniz. Lisa serisinin diğer tüm parçalarında yapabileceğiniz gibi Lisa Krem Şortu da kendisi ile eş olan diğer Lisa kıyafet ile kombinleyebilirsiniz.

Lisa Silver Şort

Silver rengin ihtişamını her kıyafetinizde deneyimleyebilin diye Beach&Beyond’un özel olarak tasarladığı Lisa Silver Şort, şık davetlerde ve mekanlarda arayıp bulamadığınız o kıyafet olmaya geliyor. Lisa serisinin diğer tüm parçalarında yapabileceğiniz gibi Lisa Silver Şortu da kendisi ile eş olan diğer Lisa kıyafet ile kombinleyebilirsiniz.

×