Bizler Beach&Beyond markası olarak sizlere her gün yeni bir ürün sunabilmek için uğraşıyoruz. Bu sebepten de farklılıklar yaratıyor ve plaj modasının sadece bikini ve mayolardan ibret olmadığını göstermek için en trend tasarımlarımız ile beklenmedik ürünler sunmaya çabalıyoruz. İşte bu çabalarımız sonucunda bahama gömleklere bir yenilik getirdik ve artık yalnızca plajlarda değil aynı zamanda yazlık beldelerde ve yaz aylarında da rahatlıkla kullanabileceğiniz yepyeni bahama gömlekleri sizlerin kullanımınıza sunduk. İşte en yeni tasarımları ile yepyeni bahama gömlekler!

PLAJ GÖMLEKLERİ İLE BAŞLAYAN YENİ BİR MODA

Son dönemlerde kadınların yaz aylarında en sık alışveriş ihtiyacı duyduğu kıyafetler plaj kıyafetleridir. Bunun sebebi de modanın genişleyerek plaj giyimde büyük bir çağ atlatmasıdır.

Plaj giyim modasının en temel kıyafetleri olarak bilinen pareolar uzun zamandır kullanıldığı ve tercih edildiği için artık herkesin kanıksadığı kıyafetlerdir. Oysa plaj gömlekleri bu bakımdan henüz çok yenidir. İşte bu yenilik de kadınlar başta olmak üzere herkesin ilgi odağına plaj gömleklerini alması için yeterlidir. Ancak elbette ki plaj gömleklerinin dikkat çekmesinin ve tercih edilmesinin tek sebebi bu değildir.

Uzun zamandır var olan plaj modasındaki en büyük eksiklik yeni bir ürünün ortaya çıkartılamıyor olmasıydı. Bandana ve pareolar gibi plaja fazlasıyla yakışan ancak günlük hayatta plajlarda kullanıldığı kadar sık tercih edilmeyen ürünlerin bu açıdan yerleşmiş bir ‘’plaj giyim’’ kalıbını oluşturması da plaj giyim adına yeni bir ürünün ortaya konulamamasında büyük bir etkendi. İşte tüm bu yerleşmiş kalıplar ve yenilik adına durmuş zihinleri canlandıran da tıpkı plaj şortları gibi aynı zamanda plaj gömlekleridir. Günlük kıyafetlerin ufak dokunuşlarla plaj modasında da kullanıma sunulabileceği fikri ortaya plaj gömleklerini çıkartmıştır.

PLAJ GÖMLEKLERİNİN DİĞER GÖMLEKLERDEN FARKI

Plaj gömlekleri de elbette ki adı üstünde ve en nihayetinde birer gömlektir. Ancak bu gömleklerin plaj gömlekleri olarak nitelendirilmesinin bir sebebi bulunmaktadır. Plaj gömleklerini günlük hayatta kullandığımız gömleklerden ayıran özellikler ise şu şekildedir:

  • Plaj gömlekleri günlük hayatta tercih ettiğimiz gömleklere göre fazlasıyla ince bir kumaşa sahiptir. Bunun sebebi güneşin direkt olarak etkilediği plaj gibi bir açık alanda bizleri daha fazla terletmesinin ve rahatsız etmesinin önüne geçmektir.

 

  • Bu gömlekler yapı olarak suyu çok fazla kumaş içerisine hapsetmezler. Aksi takdirde giyen kişi üzerinde ağırlık yapar ve büyük bir yük haline gelir.

 

  • Plaj gömleklerinin bir diğer özelliği ise tıpkı oversize kıyafetler gibi bol bir yapıda olmalarıdır. Tercih edilme sebeplerinin mevcut açıklığımızı kapatacak olması olduğu düşünülünce bunun zaten olmazsa olmaz bir özellik olduğunu da tahmin edebilirsiniz.

 

  • Ayrıca oldukça yumuşak bir kumaşa sahip olan plaj gömlekleri teninizle direkt bir temas halinde olacağından dolayı herhangi bir alerjik reaksiyona sebebiyet vermeyecek ve cildinizi çizmeyecek kumaşlardan üretilir.

BAHAMA GÖMLEKLER İLE BU YAZ SICAKLARA MEYDAN OKUYUN

Bahama serileri içerisinde ilk defa tek ve düz bir renkten oluşan bahama gömleklerin bu özelliği, kullanılabilirlik açısından kadınlara geniş bir alan tanımak istenmesinden dolayı ortaya çıkmıştır. Özellikle kumaş seçiminde çok dikkat edilen bahama serisi plaj kıyafetlerin tamamında olduğu gibi bahama gömleklerin de hem plajda hem de günlük hayatta kullanılabilir bir dizayn ile tasarlanması da geniş renk seçeneklerinin ortaya çıkartılmasını zamanla zorunlu kılmıştır.

Bahama Gömlek Beyaz

Yaz aylarında görmekten en çok hoşlandığımız renklerden birisi olan beyaz renk, tasarımcılarımızın da en doğru beyaz rengi seçmesiyle birlikte şimdi yeni bahama gömlek beyaz ile kullanımınıza sunuldu. Oldukça soft bir duruşu bulunan yeni bahama gömlek beyaz ile yazın en kasvetli günlerinde bile içinizdeki enerjiyi hissetmeye devam edebilirsiniz.

Bahama Gömlek Mavi

Genellikle tüm yaz kategorisi ürünlerinde kullanılan pembe, sarı ve turuncu gibi renklerin baskın ve fazla olması dolayısıyla Beach&Beyond olarak nadir bulunan trend renkleri, yeni bahama gömleklerde kullanmak için daha uygun bulduk. Ve işte şimdi karşınızda bebe mavisinin yeni bahama gömlekler ile ahenkli dansı!

Bahama Gömlek Mocha

Özellikle canlı renklerin yazın vazgeçilmezi olduğunu birçok kişiden hayatınız boyunca duymuşsunuzdur. Ama bizce yazın vazgeçilmezi canlı renkler değil, kendi tarzınıza uygun renklerde bulabildiğiniz kıyafetlerdir. Yeni bahama gömlek mocha ile koyu renk seven kadınları da unutmadık ve nihayet aradıkları o gömleği bulabilmelerine imkan tanıdık.

Bahama Gömlek Siyah

Kadınların tüm hayatları boyunca en sık tercih ettiği renklerden birisi aslında siyahtır. Bunun başlıca sebebi siyah rengin daha zayıf göstermesidir. Elbette ki her kadın kendi bedeninde mutlu olmalıdır ve tek temennimiz de budur ancak yine de tercih edenler için bu detayı es geçmek istemedik ve yeni bahama gömleklere siyahı da ekledik.

 

×