Yazın tam da en sıcak zamanları geldi çattı. Bunaltıcı ve hatta yorucu olan bu sıcaklarda neredeyse herkes yalnızca uyumak ve dinlenmek istediğini söyler. Ancak aslında durum hiç de böyle değildir. Sıcak havaların bu manipülatif etkisi her ne kadar farkında olmasak da bizlere böyle hissettiğimiz fikrini aşılar. Oysa tam da böyle havalarda silkelenip ölü toprağını atmak yapılması gereken en doğru adımdır. Aksi takdirde uzun bir süre boyunca hareketsizliğe alışılır ve tahmin edildiği üzere bu durum hiç de sağlıklı değildir. Peki böyle zamanlarda ne yapılmalı?

Hareket etmenizi sağlayacak olan en etkili yöntem sizi yerinizden kaldıracak bir etkinlik yapmaktır. Bu etkinlik ise kişiden kişiye göre değişebilir. Ancak genel bir yaz etkinliğinden bahsedildiği zaman elbette ki akla ilk gelen şey yüzmektir. Nerede yüzmek istediğinizi elbette siz bilirsiniz ancak yüzmeye nasıl gideceğiniz konusunda hepimizin hemfikir olduğu bir şey varsa o da şık gideceğinizdir.

HAREKET ETMENİZ İÇİN UYARICI BİR ETKEN BULUN

Hareket etmenizi sağlayacak olan en etkili yöntem sizi yerinizden kaldıracak bir etkinlik olsa da yine de bu fikir sizi yerinizden kaldırmak için gerekli olan motivasyonu tamamen sağlamayabilir. Peki bu durumda motivasyon kaynağınız ne olabilir? Harekete geçmenizi sağlayacak olan uyarıcı bir etken bulabilirsiniz. Bu durum da tıpkı yapmak istediğiniz aktivitenin değişkenliği gibi kişiden kişiye değişebiliyor olsa da çoğu kadın genel olarak modanın ve yeni bir kıyafetin kendisini heyecanlandırdığını söyler. Bu durumda yapacağınız aktivite ile yeni bir kıyafeti bir araya getirmenin etkili olacağı ise kaçınılmaz bir gerçek haline gelir.

AKTİVASYONUN EN TARZ HALİ

Sevdiğiniz aktiviteler içerisinde moda ile en yakından ilişkisi olanının yüzme olduğunu şüphesiz söyleyebiliriz. Çünkü yüzmeye gitmek denildiği zaman yalnızca yüzmekten değil sahilde, havuz veya deniz kenarında veya plajda geçireceğiniz zamanlarda bu eyleme dahildirler. İşte yüzme aktivitesinin de moda ile olan yakın ilişkisi tam da bu noktada kendini belli eder. Bikini ve mayolar da moda ile yakın ilişki içerisinde bulunan kıyafetler olsa da esas modaya konu olan kıyafetlerin pareolar olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

PAREO NEDİR?

Sık kullanılan bir tanımı olarak pareo; bikini ve mayo kombinlerine uyumlu olarak seçilen, genel olarak kadınların beline bağlayarak kullandıkları, bikini altı bölgelerini kapatarak plajda rahat hareket etmelerini sağlayan aynı zamanda hoş ve modern bir görünüm sağlayan bir kıyafettir. Ancak elbette ki günümüzde pareoları bu şekilde sınırlandırmak doğru olmayacaktır.

Son dönemlerde geçmiş zamanlara göre daha sık kullanılan ve tercih edilen pareolar artık yalnızca bele değil vücudun herhangi bir bölgesine bağlanarak kullanılabilmekte. Hatta bu durumu kolaylaştırmak adına günümüz modasında üretilen pareoların tasarımı çok daha geniş bir bez parçası kullanılarak yapılmaktadır.

RENGARENK PAREOLARINIZ İLE YAZIN CANLILIĞINI TENİNİZDE HİSSEDİN

Birçok farklı kullanım şekli ile kendi tarzınızı yansıtmanıza olanak tanıyan pareolar ile artık yepyeni bir yüzme etkinliğine hazır olabilirsiniz. Hatta neredeyse her bikininiz ve mayonuz için ayrı ve özel bir pareo tercih etmeniz bile mümkün. İşte bunu olabildiğince kolay hale getirmek istediğimiz için Beach&Beyond olarak sizler için hazırladığımız 4 özel pareo tasarımını şimdi kullamınıza sunuyoruz.

Pareo Fuşya Zebra

Harikulade bir fuşya renge sahip olan bu pareonun en özel detayı rengi ile olağanüstü bir uyum yakalayan zebra desenleridir. Bu özgün tasarıma sahip olan pareo ile beraber kullanabileceğiniz ve tamamen aynı renk ve modele sahip olarak üretilen bikini ve mayolarımız ise yalnızca bir çeşit değil birbirinden tamamen farklı birçok çeşide sahiptir. Kendi tarzınıza en uygun olan bikini, mayo, bandana ve pareo ile sizler de şimdi kendi takımınızı yaratabilir ve plajların en trend kadını olabilirsiniz.

Pareo Nude Leopar

Her tasarımımızın olduğu kadar pareo nude leopar tasarımımızın da oldukça özel bir pareo olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz elbette. Ancak burada dikkatinizi çekmek istediğimiz şeyin oldukça nadir bulunan bir nude renk ile sizleri bir araya getirebilmemizin heyecanı olduğunu söylemeliyiz. Neredeyse her mağaza ve markanın neon renkler ile çalıştığı pareo tasarımlarından farklı olarak son birkaç senenin en popüleri haline gelen nude renklerin de alternatif olarak sunulabileceğinin farkındalığını kazandırmak istediğimiz bu tasarımımızın dolaplarınızda yer almasından gurur duyacağımızdan emin olabilirsiniz.

Pareo Zebra

Her kadının en sevdiği ve feminenliğini doruklarda hissettiği modellerden birisi olan zebra deseninin tamamen saf bir versiyonu arıyorsanız sizler için de pareo zebra tasarımımızdan bahsedebiliriz. Klasik siyah beyaz tasarımlardan farklı olarak kızıl-kahve bir renk tonunuzu tercih ettiğimiz ve kalbinizin bir kısmını çalacak olan bu tasarımımız ile özel ve değerli hissetmemenizin mümkünatı kalmayacak. Üstelik pek de aşina olunmayan bu iki rengin bir araya getirilmesi ile ortaya çıkan bu şahane tasarım pareo ile tüm gözlerin üzerinizde olacağından da emin olabilirsiniz.

Pareo Leopar

Leopar deseni neredeyse çoğu kişinin adını duyduğu anda aklında canlandırsa da kıyafetler üzerinde pek sık görmediği bir desendir. Oldukça cesur bir model olan bu tasarımı pareo leopar ile keşfetmek ise apayrı bir heyecan. Sahil ve plajlarda takım halinde olan diğer parçaları ile beraber kullanıldığı zaman ortamı anında defile havasına bürüyen bu pareo ile yazın keyfini çıkartabilirsiniz. Üstelik ayrı bir tarz ile kombinlemek isterseniz tek renk bikini ve mayolar ile anında bir bütünlük yakalayabilir ve dilediğiniz imajı tek bir hamle ile elde edebilirsiniz.
×