Beach&Beyond bilindiği üzere sadece bikini ve mayo satmaktan ziyade sahil modasına yön verecek tüm ürünlerin hem tasarımını hem de üretimini gerçekleştiren bir marka. Ancak markanın doğuşundan bu yana bazı desenler yalnızca plaj kıyafetlerine özel olarak üretilmişti. Kullanıcıların fazlasıyla beğendiği bu desenler fuşya zebra, nude leopar, leopar ve zebradır. Şimdi ise bu desenleri Beach&Beyond’un en sevilen bikini modelleri ile buluşturuyoruz.

BEACH&BEYOND EN SEVİLEN DESENLER

Beach&Beyond’un en sevilen modelleri halini alan fuşya zebra, nude leopar, leopar ve zebra oldukça özel tasarımlara sahiptir. Markamızın sembolü haline gelmiş olan bu desenlerin içeriği ise şu şekildedir:

Fuşya Zebra

Fuşya zebra modeli kusursuz bir fuşya renk paleti üzerine incelikle işlenmiş zebra modelinden oluşur. Bu desenin bu kadar sevilme sebebi ise zebra geçişlerinin gözü yormayan ve oldukça minimal düzeyde bir belirginliğe sahip olmasındandır. Özellikle dikkat çeken bir renk olan fuşya rengin hem canlı durmasını hem de temelde sıradanlaşmasının önüne geçen bu tasarım, bu sebeplerle markamızın en sevilen desenleri arasında yer alır.

Nude Leopar

Leopar desen her kadının hakim olduğu ve en azından gardırobunda bir adet kıyafette bulunan bir desendir. Ancak oldukça yaygın olmasına karşın bu desen her zaman güzel görünmez. Çoğu tasarımcı zaten ağır bir desen olan leoparı, göz yorucu derecede hazırladığından dolayı kadınların birçoğunun bu desenden korkmasına bile sebebiyet verebilirler. Beach&Beyond’un en sevilen desenlerinden olan nude leopar ise bu saydığımız durumların aksine minimalist bir çaba ile ortaya çıkartıldığından dolayı göz yormaz ve kötü bir görüntünün ortaya çıkmasına engel olur.

Zebra

Zebra desen de tıpkı leopar desen gibi her kadının aşina olduğu ve çok sevdiği desenlerden biridir. Ancak tıpkı leopar desen de olduğu gibi çoğu tasarımcının zaten ağır bir desen olan zebrayı, göz yorucu derecede hazırlaması sebebiyle kadınların birçoğu bu desenden korkarlar. Markamız bünyesinde bulunan zebra desen, nude tonlarda bir alt renk tabanı üzerine yine nude renk çizgiler ile tasarlanmıştır. Bu da her kadının çekinmeden bu deseni tercih edebiliyor olmasını kolaylaştırmaktadır.

Leopar

Tıpkı nude leopar desende bhasettiğimiz gibi leopar desen de ayı kaygıları içeren bir desendir. Ancak yine tıpkı zebra desende bahsettiğimiz gibi, markamız bünyesinde bulunan leopar desen, nude tonlarda bir alt renk tabanı üzerine yine nude renk çizgiler ile tasarlanmıştır. Bu da her kadının çekinmeden bu deseni tercih edebiliyor olmasını kolaylaştırmaktadır. Açık ve koyu rengin birbirine olan uyumu ile tıpkı ahenkli bir dansı andıran bu desen, esasında oldukça şık ve göz dolduran bir desendir.

KATE BİKİNİ MODELİNE LEOPAR VE ZEBRA DOKUNUŞU

Beach&Beyond tüm ürünlerini tasarlarken ömürlük tasarımlar yapmaya özen gösterir. Bu özenin bir sonucu olarak ortaya çıkan ürünlerin tamamı da markamıza özel modeller olarak akıllarda yer edinmektedir. Oldukça sevilen tasarımlar arasından bazı modeller ise sunduğu avantajlar sayesinde herkesin favorileri arasında yer alır. Bu modellerden biri de kate bikini modelidir. İşte bu sebeple en sevilen desenlerimizi buluşturmayı düşündüğümüz bikinilerimiz içerisinden ilk kez gerçeğe geçirdiğimiz modelimizi kate olarak belirledik.

Kate Bikini Üstü

Tıpkı birçok bikini üstü modelimizde olduğu gibi Kate bikini üstünde de çıkarılabilir ince pedler bulunur. Yanlardan destek veren bu bikini üstü modelinde memelerde taşma olmaz ve oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçilmiş olunur. Destekli yapısı ile daha dik bir duruş sağlarken iç tarafının tamamen astarlı olması sebebiyle de iç göstermez ve gerilme yapması durumunda transparan bir görüntünün ortaya çıkmasına engel olur. Göğüs altından gizli lastiklerle çevrili olan Kate bikini üstü, her beden skalasına uyum sağlamaktadır. Çıkarılabilir ve ayarlanabilir omuz askıları ile kendi tarzınızı yaratabilirken omuzlarınızda ağır bir yükün iz yapmasına da engel olabilir ve arkası rahatsız etmeyen ayarlanabilir kopçaları ile istediğiniz sıkılıkta kullanabilirsiniz.

Kate Bikini Altı

Kate bikini altı da tıpkı bikini üstünde olduğu gibi özel olarak tasarlanmıştır. Bu tasarımın en çarpıcı yanı ise tamamının astarlı olmasıdır. Bikini modellerinde karşılaşılmayan bu durum, kadınların daha kolay ve daha rahat bir yüzüş keyfini yaşamaları için özellikle düşünülmüştür. Normal bir bele yani yüksek veya düşük olmayan bir bele sahip olan kate bikini altı, önü üçgen kesimli bir tasarıma sahiptir. Genital bölgeyi kusursuz bir şekilde kapatan üçgen modeli iç bacakları da rahatsız etmeyecek şekilde daraltılmış olan bu modelin tüm kumaş ve astarları İtalya’dan ithal edilmektedir.

×