Beach&Beyond sahil modası konusunda kadınların istediği her adımı öncelikli olarak atmayı misyon edinmiş bir marka olarak, bu yaza girerken de 2023 modasının en trend renklerinden olan nude renkleri kullanıcıları için tasarlamaya başladı. Beach&Beyond’un en sevilen modelleri ile denenmeye başlanılan nude renk bikiniler bu yaz sahillerde görmekten en çok keyif alacağınız modeller haline gelecek.

BEACH&BEYOND İLE NUDE BİKİNİ TARZINIZI OLUŞTURUN

Beach&Beyond’un nude serisinde birden fazla modeli kullanmasının sebebi esas olarak kadınların kendi tarzlarını diledikleri şekilde yansıtabilmelerine olanak tanımaktır. Peki birkaç farklı modelin nude renk ile oluşturulması sayesinde kendi tarzımızı gerçekten yaratabilir miyiz? Aslına bakarsanız bu sorunun cevabı çok net bir evet cevabından ibarettir. Özellikle alt üst bikini modellerinde dilediğiniz gibi karıştırma yapabiliyor olmanız kendi tarzınızı yansıtmakta ilham alacağınız en önemli noktadır. Ama bunlardan farklı olarak seçeceğiniz bikini üstü modelinin birçok farklı şekilde kullanılabiliyor olması da çok büyük avantaj sağlamaktadır.

Her beden skalasına hitap edebilmesi açısından Beach&Beyond nude serisinde kendi bünyesinde yer alan modellerin en işlevsel olanlarını tercih etmiştir. Büyük meme, büyük kalça, büyük karın gibi kadınların çok spesifik olarak takıldıkları bölgesel yağlanmaların engel olabileceği giyim kuşama sınırsız bir özgürlük tanınmıştır.

BEACH&BEYOND NUDE BİKİNİ MODELLERİ

Oldukça fazla sayıda bikini ve mayo modeli tasarımına sahip olan Beach&Beyond, nude renkli bikini ve mayolar için de en sevilen modellerini başlıca modeller olarak ele aldı. Özellikle son dönemde markamızın imza rengi haline gelen ‘’mocha’’ rengin yoğun olarak bulunduğu modellere gelin hep birlikte göz atalım:

Lea Bikini Üstü

Lea bikini üstü modeli astarlı bir modeldir. Bu sebeple iç göstermez ve gerilme yapması durumunda transparan bir görüntünün ortaya çıkmasına engel olur. Enseden halter bağlamalı olan bu bikini üstü modelinin en dikkat çekici yanı ise sırttan ve önden bağlama alternatifinin bulunmasıdır. Tamamen kişinin kendi tarzına bırakılmış bu bağla yöntemleri ile birçok kadın aynı anda giyse bile farklı görüntülerin oluşmasına imkan tanır. Geniş askıları ile memeye şekil verirken aynı zamanda iyi bir destek de sunmaktadır.

Cindy Bikini Üstü

Göğsü şekillendiren ve oldukça iyi bir destek sağlayan balenli yapısı ile büyük memeye sahip kadınların da rahatlıkla tercih edebileceği bir modeldir. Yandan destekli olması sayesinde taşma yapmaz ve çirkin görüntülerin oluşmasının önüne geçer. Astarlı bir bikini üstü olması sebebiyle iç göstermez ve gerilme yapması durumunda transparan bir görüntünün ortaya çıkmasına engel olur. Üstte bulunan ayarlanabilir omuz askıları ile omuzlarda oluşabilecek çökük ve göçükler engellenmiş olurken, arkada bulunan ayarlanabilir kopçasıyla sırt kısmında meydana gelebilecek izlerin de önüne geçmiş olur. Bu modelde bikini içinde göğüs pedi bulunmamasına rağmen ped takılabilecek cep de mevcuttur.

Naomi Bikini Üstü

Naomi bikini üstü modelinde en dikkat çekici özelliğin çıkarılabilir ince bir pede sahip olması olduğunu söyleyebiliriz. Spagetti omuz askıları ile oldukça şık bir görüntü imkanı tanıyan bu model bikini üstü boyundan bağlama alternatifli iplere sahiptir. Ön kısmı damla veya üçgen şeklinde adlandırılan görüntüye sahip olan Naomi bikini üstü, bikini ile birlikte gönderilecek olan aparat ile arka bağcıklarını ön tarafa taşıyabilmenize ve önden bağlama yapabilmenize de imkan tanır. Üstelik dilerseniz ve beden ölçüleriniz de uygunsa bağcıkları birkaç tur döndürerek de bağlayabilir, son dönem bikini trendlerine uyum sağlayabilirsiniz.

Kate Bikini Üstü

Tıpkı Naomi bikini üstünde olduğu gibi Kate bikini üstünde de çıkarılabilir ince pedler bulunur. Yanlardan destek veren bu bikini üstü modelinde memelerde taşma olmaz ve oluşabilecek rahatsızlıkların önüne geçilmiş olunur. Destekli yapısı ile daha dik bir duruş sağlarken iç tarafının tamamen astarlı olması sebebiyle de iç göstermez ve gerilme yapması durumunda transparan bir görüntünün ortaya çıkmasına engel olur. Göğüs altından gizli lastiklerle çevrili olan Kate bikini üstü, her beden skalasına uyum sağlamaktadır. Çıkarılabilir ve ayarlanabilir omuz askıları ile kendi tarzınızı yaratabilirken omuzlarınızda ağır bir yükün iz yapmasına da engel olabilir ve arkası rahatsız etmeyen ayarlanabilir kopçaları ile istediğiniz sıkılıkta kullanabilirsiniz.

Tüm bunlara ek olarak üç farklı bikini altı modeli (Gigi, Naomi, Kate) ile de Beach&Beyond nude serisini genişletmiştir.

×