Yılbaşı tatili, birçok kişi için dinlenme ve eğlence dolu bir zaman dilimi olarak kabul edilir. Bu tatil döneminde plajın eşsiz sakinliğinin tadını çıkarmak, denizin serin sularında yüzerek stresten uzaklaşmak oldukça keyifli bulunan ve çoğu insanın hayallerini süsleyen bir tatil planıdır. Ancak elbette ki herkes tarafından yapılması da mümkün değildir.

Oldukça erken bir zamandan bu tatili ayarlamak, öncesindeki ve sonrasındaki günleri de erkenden belirlemek ve bu günlerin de programını çıkartmak çoğu kesim için zahmetli veya imkansız göründüğünden bu tatil bir türlü yapılmamakta veya her zaman bir sonraki seneye ertelenmektedir. Ancak elbette yılbaşı tatilini tam da bir plaj tatili olacak şekilde ayarlayanlar da vardır. Bugün bu yazının hitap ettiği kesim de tam olarak bu keyifçi tatilcilerimiz olacak :).

Yılbaşı tatili için valiz hazırlarken, hem şık görünmek hem de rahat hissetmek oldukça önemlidir. Bu yüzden yapacağınız hazırlıkları göz önünde bulundurmanız gerekir. İşte plajda geçireceğiniz bir yılbaşı tatili için hazırlık yaparken göz önünde bulundurmanız gereken önemli detaylar.

Bikiniler ve Mayolar

Yılbaşı tatilinde plajlarda şıklığınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız, plaj giyim markanızın en trend bikinilerini ve mayolarını valizinize eklemeyi unutmayın. Renkli desenler, şeffaf detaylar veya yılbaşını hatırlatacak motiflerden oluşmuş modeller arasından tarzınıza en uygun olanı seçebilirsiniz.

Plaj Kıyafetleri

Gündüz plajda, akşam ise beach partilerinde şık ve rahat hissetmek için plaj elbiseleri çok önemlidir. Hafif ve ince kumaşlardan yapılmış şifon pantolonlar ve gömlekler, şortlu kombinler veya uzun pareolar, tatilinize şıklık katacaktır. Bu kıyafetlerin tatil valizinizde bulunmasının tek sebebi elbette ki rahat ve hafif olmaları değildir. Aynı zamanda gittiğiniz yerin modasına uygun olmanızı sağlayan esas kombin tamamlayıcılarının plaj beldelerinde direkt olarak giydiğiniz kıyafetler olması da burada önemli bir etken olarak yer alır.

Şapka ve Güneş Gözlüğü

Her ne kadar yılbaşı yani aralık ayında olsanız da plaj beldeleri her zaman için sıcak ve güneşli yerlerdir. Örneğin akdeniz iklimine sahip Antalya gibi şehirleri tercih etmeniz durumunda hangi mevsimde olduğunuzun pek bir önemi olmaksızın güneşin altında geçireceğiniz zamanın oldukça fazla olduğunu düşünerek, valizinize mutlaka bir güneş şapkası ve UV korumalı güneş gözlüğü eklemeniz gerekir. Hem tarzınızı tamamlayacak hem de güneşin zararlı etkilerinden korunmanıza yardımcı olacak olan bu kombin tamamlayıcıları, bu tatilde esas işlevlerini gösterecek ve tatilden mutlu ayrılmanızdaki en önemli unsurlar arasında yer alacaktır.

Plaj Çantası

Şık ve kullanışlı bir plaj çantası, tatiliniz boyunca ihtiyaç duyabileceğiniz eşyaları taşımak için ideal bir malzemedir. Takdir edersiniz ki plaja giderken günlük ve özel çantalarınızı kullanmak güzel bir görüntü sergilemeyeceği gibi kullanışlı da olmayacaktır. Plaj çantanızda güneş kremi, su geçirmez telefon kılıfı, plaj havlusu gibi temel eşyaları bulundurmayı da tatil süresince unutmayın.

Hafif Ayakkabılar

Yılbaşı tatilini doyasıya yaşamanın belki de en şahane yolu, yüksek binaların gizlediği gökyüzünü serin suların ıslattığı ayaklarınızla sahilde hafif bir yürüyüş yaparken alabildiğince seyredebilmek ve kutlamaları böyle bir sessizlik ve huzurda izleyebilmektir. Ancak bunun için de bir takım malzemelere ihtiyaç duyacağınızı unutmamalısınız. Örneğin plajda rahatça yürüyebileceğiniz hafif ayakkabılar, gün boyu süren aktivitelerde size konfor sağlayacaktır ve bunların eksikliği bütün huzurunuzu kaçıracak nitelikte olabilmektedir. Bu sebeple terlikler, sandaletler veya hafif spor ayakkabılar tatilinizi daha keyifli hale getirecek esas malzemeler arasında yer alırken valizinizden de bu eşyaları eksik etmemelisiniz.

Akşam Kıyafetleri

Yılbaşı tatilinin akşamında katılacağınız etkinlikler için şık akşam kıyafetlerini de valizinize eklemeyi unutmayın. Bunun için Beach&Beyond’un yeni koleksiyonu olan Night Out koleksiyonuna göz atabilir ve hatta tarzınıza en uygun olan kıyafeti hemen alabilirsiniz. Elbise veya pantolon bluz kombinleri, tatil gecenizi mutlaka daha özel kılacaktır.

Su Altı Ekipmanları

Bu tatilde daha önceki plaj tatillerinizde yapmadığınız bir şey yapmak istiyor ve bu yılbaşını unutulmaz kılmak istiyorsanız deniz altında keşfe çıkmayı düşünebilirsiniz. Bunun için; şnorkel takımı veya dalış ekipmanlarınızı da valizinize eklemeniz gerektiğini unutmayın.

 

Yılbaşı tatili için plaj giyim markanızın trend ve rahat ürünleriyle hazırlıklı bir şekilde valizinizi düzenlemek, tatilinizi daha da keyifli bir hale getirecektir. Bikinilerden plaj elbiselerine, güneş gözlüklerinden su altı ekipmanlarına kadar her detayı düşünerek valizinizi hazırlamak, unutulmaz bir yılbaşı tatili geçirmenize yardımcı olacaktır. Şıklık ve konforu bir arada sunan plaj giyim markanızın koleksiyonu ile tatilinizi renklendirin ve bu yılbaşını unutulmaz bir plaj tatiline dönüştürün. Unutmayın, hayat bazı hayallerinizi gerçekleştirmeyi ertelemeniz için çok kısa ve siz her şeyi olabilecek en kısa sürede yaşamayı hak ediyorsunuz! Şimdiden iyi seneler ve iyi eğlenceler dileriz :).

×