Plajlar geçmişten bu yana yalnızca yüzmek ile bağdaştırılan yerler değil aynı zamanda modanın kalbinin attığı yerlerdir de. Bunun temel sebebi birçok farklı insanın yüklerinden kurtulmuş olarak yalnızca bedenen burada bulunuyor olmasıdır. İşte bu durum da odak noktamızın bir yemek veya etkinlikten daha çok giyim kuşama kaymasına ortam oluşturmuştur. Peki bu giyim kuşam yalnızca bikini ve mayolardan mı ibarettir?

PLAJ PANTOLONLARI İLE BAŞLAYAN YENİ BİR MODA

Son dönemlerde kadınların yaz aylarında en sık alışveriş ihtiyacı duyduğu kıyafetler plaj kıyafetleridir. Bunun sebebi de modanın genişleyerek plaj giyimde büyük bir çağ atlatmasıdır.

Plaj giyim modasının en temel kıyafetleri olarak bilinen pareolar uzun zamandır kullanıldığı ve tercih edildiği için artık herkesin kanıksadığı kıyafetlerdir. Oysa plaj pantolonları bu bakımdan henüz çok yenidir. İşte bu yenilik de kadınlar başta olmak üzere herkesin ilgi odağına plaj pantolonlarını alması için yeterlidir. Ancak elbette ki plaj pantolonlarının dikkat çekmesinin ve tercih edilmesinin tek sebebi bu değildir.

Uzun zamandır var olan plaj modasındaki en büyük eksiklik yeni bir ürünün ortaya çıkartılamıyor olmasıydı. Bandana ve pareolar gibi plaja fazlasıyla yakışan ancak günlük hayatta plajlarda kullanıldığı kadar sık tercih edilmeyen ürünlerin bu açıdan yerleşmiş bir ‘’plaj giyim’’ kalıbını oluşturması da plaj giyim adına yeni bir ürünün ortaya konulamamasında büyük bir etkendi. İşte tüm bu yerleşmiş kalıplar ve yenilik adına durmuş zihinleri canlandıran da tıpkı plaj gömlekleri ve plaj şortları gibi aynı zamanda plaj pantolonlarıdır. Günlük kıyafetlerin ufak dokunuşlarla plaj modasında da kullanıma sunulabileceği fikri plaj gömlekleri ve plaj şortları gibi ortaya plaj pantolonlarını da çıkartmıştır.

PLAJ PANTOLONLARININ DİĞER PANTOLONLARDAN FARKI

Plaj pantolonları da elbette ki adı üstünde ve en nihayetinde birer pantolondur. Ancak bu pantolonların plaj pantolonları olarak nitelendirilmesinin bir sebebi bulunmaktadır. Plaj pantolonlarını günlük hayatta kullandığımız pantolonlardan ayıran özellikler ise şu şekildedir:

  • Plaj pantolonları günlük hayatta tercih ettiğimiz pantolonlara göre fazlasıyla ince bir kumaşa sahiptir. Bunun sebebi güneşin direkt olarak etkilediği plaj gibi bir açık alanda bizleri daha fazla terletmesinin ve rahatsız etmesinin önüne geçmektir.

 

  • Bu pantolonlar yapı olarak suyu çok fazla kumaş içerisine hapsetmezler. Aksi takdirde giyen kişi üzerinde ağırlık yapar ve büyük bir yük haline gelir.

 

  • Plaj pantolonlarının bir diğer özelliği ise tıpkı oversize kıyafetler gibi bol bir yapıda olmalarıdır. Tercih edilme sebeplerinin mevcut açıklığımızı kapatacak olması olduğu düşünülünce bunun zaten olmazsa olmaz bir özellik olduğunu da tahmin edebilirsiniz.

 

  • Ayrıca oldukça yumuşak bir kumaşa sahip olan plaj pantolonları teninizle direkt bir temas halinde olacağından dolayı herhangi bir alerjik reaksiyona sebebiyet vermeyecek ve cildinizi çizmeyecek kumaşlardan üretilir.

BAHAMA PANTOLONLAR İLE BU YAZ PLAJIN EN ŞIK KADINI SİZ OLUN

Beach & Beyond olarak kadınların tarzına fazlasıyla önem veriyoruz. Ve bizler de bu sebeple bayılarak giyeceğiniz 6 farklı plaj pantolonunu sizler için tasarladık ve kullanımınıza sunuyoruz. Karayiplerin eşsiz desenlerinden ilham alarak ürettiğimiz bahama plaj pantolonlarımız işte şu şekildedir:

Bahama Pantolon Leopar

Kadınların belki de modada kullanılan desenler içerisinde en sevdiği desenlerden biri olan leopar şimdi bahama pantolon leopar ile plajlara taşınıyor. Bahama pantolon leopar ile aynı desenleri taşıyan bahama gömlek leopar, bahama şort leopar, pareo leopar ve bandana leopar ile takım halindedir. Dilerseniz diğer bütünlük sağlayan parçaları ile kombinleyerek dilerseniz de tek başına kullanabileceğiniz bahama pantolon leopar plaj çantalarınızdan eksik edemeyeceğiniz bir parça haline gelecek.

Bahama Pantolon Mocha

Bahama serileri içerisinde ilk defa tek ve düz bir renkten oluşan bahama pantolonların bu özelliği, kullanılabilirlik açısından kadınlara geniş bir alan tanımak istenmesinden dolayı ortaya çıkmıştır. Özellikle kumaş seçiminde çok dikkat edilen bahama serisi plaj kıyafetlerin tamamında olduğu gibi bahama pantolonların da hem plajda hem de günlük hayatta kullanılabilir bir dizayn ile tasarlanması da geniş renk seçeneklerinin (siyah, beyaz, mavi) ortaya çıkartılmasını zamanla zorunlu kılmıştır.

Bahama Pantolon Fuşya Zebra

Zebra deseninin belli belirsiz görüntüsü ile muhteşem fuşya renginin bir araya getirilerek ortaya çıkartıldığı bahama pantolon fuşya zebra aynı zamanda kendisi ile aynı desenleri taşıyan bahama gömlek fuşya zebra, bahama şort fuşya zebra, pareo fuşya zebra ve bandana fuşya zebra ile de takım halindedir. Dilerseniz diğer bütünlük sağlayan parçaları ile de kombinleyerek kullanabileceğiniz bahama pantolon fuşya zebra ne olursa olsun bir kere şans vermeniz gereken nadide parçalardan biridir.

×