Kış aylarında tatil yapmak isteyenler için müstakil havuzlu villalar son zamanlarda sıklıkla tercih edilen harika seçenekler haline geldi. Çünkü özel ve korunaklı bir ortamda, ısıtmalı havuzun keyfini çıkarabildiğiniz, şömine başında romantik anlar yaşayabildiğiniz, doğanın güzelliğini keşfedebildiğiniz bu villalar kelimenin tam anlamıyla sizi evinizde hissettirmektedir. Müstakil havuzlu villalarda tatil yapmanın elbette ki tek artısı da bu değildir, bu avantajının yanında birçok farklı avantajı da bulunur. Gelin bu kış siz de müstakil havuzlu villalarda kışın keyfini doyasıya çıkarın!

KENDİ EV KONFORUNUZDA TATİL

Müstakil havuzlu villalar, tam donanımlı mutfak, salon, yatak odası, banyo gibi ihtiyacınız olan her şeyi sunarlar. Ayrıca, bahçe, barbekü, hamak, salıncak gibi ekstra imkanlardan da bu konaklama esnasında faydalanabilirsiniz. Kendi evinizin rahatlığını ve konforunu yaşayabileceğiniz müstakil havuzlu villalarda, kendi yemeğinizi yapabilir, kendi temponuzu belirleyebilir, kendi programınızı yapabilirsiniz. Otel odalarının darlığından, restoranların kalabalığından ve gürültüsünden kurtulabilirsiniz. Kısaca kendi evinizdeymiş gibi rahat ve huzurlu bir tatil yapabilirsiniz.

ÖZEL HAVUZUNUZDA EĞLENCE

Bu konaklama yerlerinin en büyük artısı olan özel havuzunuzda istediğiniz zaman yüzebilir, güneşlenebilir ve eğlenebilirsiniz. Üstelik havuzunuz sadece size ait olduğu için, kimseyle paylaşmak zorunda kalmaz, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bazı havuzlarda bulunan ısıtma sistemi ile kışın bile sıcak suyun tadını çıkarabilirsiniz.

Havuzunuzun büyüklüğüne, derinliğine, şekline göre değişik aktiviteler yapabilirsiniz. Örneğin, havuzunuz yeterince büyükse, su sporları yapabilir, havuzunuz yeterince derinse, dalış yapabilir, havuzunuz yuvarlak veya oval şekilli ise, su topu oynayabilirsiniz. Havuzunuzun yanında bulunan şezlonglarda güneşlenebilir, kitap okuyabilir, müzik dinleyebilir ve uyuyabilirsiniz. Genellikle havuzun hemen yan tarafına konumlandırılan masalarda, kahvaltı yapabilir, yemek yiyebilir, içecek içebilirsiniz. Havuzunuzun etrafında bulunan çiçekler, ağaçlar, bitkiler arasında, doğanın seslerini dinleyebilir, kuşları seyredebilir, fotoğraf çekebilirsiniz.

KORUNAKLI VE GÜVENLİ BİR TATİL

Müstakil havuzlu villalar, etrafı duvar veya çit ile çevrili olduğu için, dışarıdan görünmez ve bu villalarda giriş çıkış kontrol altındadır. Böylece, gizlilik ve güvenlik konusunda endişelenmenize de gerek kalmaz. Müstakil havuzlu villalarda, istediğiniz kıyafetleri giyebilir, istediğiniz davranışları sergileyebilir, istediğiniz kişilerle birlikte dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bu müstakil havuzlu villalarda, bu konularda da rahat edebilirsiniz. Müstakil havuzlu villalar, dezenfekte edilmiş ve sterilize edilmiş olarak size teslim edilir. Havuzunuzun suyu, kimyasal ve bakteriyel olarak test edilir ve temizlenir. Havlularınız, çarşaflarınız, yastık kılıflarınız, battaniyeleriniz yıkanır ve ütülenir. Mutfak eşyalarınız, banyo malzemeleriniz, temizlik ürünleriniz eksiksiz ve hijyenik olarak sunulur.

DOĞA İLE İÇ İÇE BİR TATİL

Müstakil havuzlu villalar, genellikle doğal güzellikleriyle ünlü bölgelerde bulunur. Yeşilin ve mavinin her tonunu görebilir, temiz havayı soluyabilir, doğa yürüyüşleri yapabilir, bisiklete binebilir, kuş sesleriyle uyanabilirsiniz. Doğa ile iç içe bir tatil yapabilirsiniz. Müstakil havuzlu villalar, denize, göle, ormana, dağa, şelaleye, kanyona, mağaraya, tarihi yerlere yakın konumlarda olabilir. Böylece, çeşitli doğa aktiviteleri yapabilir, farklı manzaralar görebilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz. Örneğin;

  • Denize yakın bir villada kalıyorsanız, yüzebilir, tekne turu yapabilir, balık tutabilir, kumsalda yürüyebilir, deniz kabuğu toplayabilir, gün batımını izleyebilirsiniz.

 

  • Göle yakın bir villada kalıyorsanız, sandal veya kano ile gezinti yapabilir, piknik yapabilir, kamp kurabilir, ateş yakabilir, mangal yapabilir, göl kenarında dinlenebilirsiniz.

 

  • Ormana yakın bir villada kalıyorsanız, orman içinde yürüyüş yapabilir, doğal bitkileri tanıyabilir, mantar toplayabilir, hayvanları seyredebilir, fotoğraf safari yapabilir, doğanın seslerini dinleyebilirsiniz.

 

  • Dağa yakın bir villada kalıyorsanız, dağcılık yapabilir, tırmanabilir, kayak yapabilir, kar topu oynayabilir, kardan adam yapabilir, kardan melek yapabilir, karın tadını çıkarabilirsiniz.

 

  • Şelaleye, kanyona, mağaraya, tarihi yerlere yakın bir villada kalıyorsanız, doğanın harikalarını görebilir, tarihin izlerini takip edebilir, kültürel birikim kazanabilir, eğitici ve eğlenceli bir tatil yapabilirsiniz.

PLAJ GİYİM ÜRÜNLERİNİZİ UNUTMAYIN

Müstakil havuzlu villalarda tatil yapmak için, plaj giyim ürünlerinizi de yanınıza almayı unutmayın. Plaj giysileri, pareo, gömlek, şort ve çok daha fazlasını Beach&Beyond mağazalarından temin edebilirsiniz.

Plaj giyim ürünleri, hem rahat hem de şık bir görünüm sağlar. Havuz başında veya bahçede, plaj giyim ürünleriyle kendinizi özel hissedeceksiniz. Plaj giyim ürünleri, renk, desen, model, kumaş ve beden seçenekleriyle muhakkak size uygun olan bir tane bulmanızı kolaylaştıran ürünlerdir. Vücut tipinize, zevkinize ve tarzınıza göre kombin yapabilir, plaj giyim ürünlerini farklı aksesuarlarla tamamlayabilir, havuz veya plaj modasına uyum sağlayabilirsiniz.

Kışın keyfini müstakil havuzlu villanızda çıkararak, unutulmaz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Müstakil havuzlu villalarda tatil yapmak, hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirecek, hem eğlenceli hem de huzurlu bir zaman geçirmenizi sağlayacak, hem doğayla hem de sevdiklerinizle bağ kurmanıza yardımcı olacaktır. Müstakil havuzlu villalarda tatil yapmak için, daha fazla beklemeyin, hemen plan yapın ve rezervasyonunuzu yaptırın. Hayallerinizdeki tatili bu kış gerçeğe dönüştürün.

 

×