Her sene havaların ısınmasıyla birlikte, içimizi bir tatil heyecanı yavaş yavaş kaplamaya başlar. İşte bu sene de kendimizi bir sahilde güneşlenirken ya da buz gibi bir havuza atlarken hayal edip sabırsızlandığımız bu günler, tatil valizlerimiz için küçük fikirler edinmek için tam sırası. Herkesin kendine göre bir şey bulabileceği 2023 mayo bikini modellerini sizler için derledik.

Üç Boyutlu Çiçekler

Bu sezon üç boyutlu güller her şeyde karşımıza çıkıyor. Elbiselerden croplara, çantalardan ayakkabılara kadar her parçada görebileceğiniz bu detay bikinilerde ve mayolarda da kendini gösteriyor. Sade ve basit modellerden bıktıysanız ve plajda da şık olmak istiyorsanız gül detaylı modeller tam size göre.

Simli Doku

Bu yaz vücut yağlarına ve spreylerine ihtiyacınız olmayacak, çünkü bikini ve mayolarınız zaten parlayacak. Simli kumaşlar hem podyumlarda hem de sokaklarda göz kamaştırıyor ve şimdi de plajlara ve havuzlara geliyor. Güneşin altında ışıldayan bu kumaşlar, her renk ve modelle uyum sağlıyor ve bu sezonun en sevilen parçalarından biri oluyor.

Balenli Üstler

Balenli bikini üstleri hem destekli hem de vintage bir tarz sunuyor. Büyük göğüslü kadınlar için de uygun olan bu üstler ve takımlar, her yaz modası geçmeyen klasik parçalar arasında yer alıyor. Şıklığından ödün vermeyenler için balenli bikiniler harika bir seçim.

Üçlü Bikini Setleri

Bu yaz pareoların yerini şortlar ve pantolonlar alıyor. Bikinilerle aynı kumaştan yapılan şortlardan veya pantolonlardan oluşan setler; hem plajda hem de yemekte giyebileceğiniz en trend parçalar. Bu setler sayesinde bir yüzme gününü pratik bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Şortlu veya pantolonlu setler, hem rahat hem de şık bir görünüm sunuyor. Farklı renk ve desenlerdeki şortlu veya pantolonlu setlerle, plajlarda tarzınızı gösterebilirsiniz.

Retro Bikini Desenleri

Renkli ve hareketli bir tarzınız varsa, bu trend tam size göre. 70’lerin canlı renkleri, şekilleri, çiçekli ve Hawaii temalı desenleri yazın vazgeçilmezi oluyor. Havuzda ya da plajda retro desenli bikinilerle giyinebilir, enerjinizi yansıtabilirsiniz. Retro desenli bikiniler, hem nostaljik hem de modern bir görünüm sunuyor. Farklı renk ve desenlerdeki retro bikinilerle, plajlarda stilinizi konuşturabilirsiniz.

Drapeli Mayolar

Bu yaz bikini ve mayolar sadece detaylarıyla değil, kumaşlarıyla da fark yaratıyor. Podyumlardaki cesur tasarımlar plajlara da yansıyor ve plajları birer moda sahnesine dönüştürüyor! Kırışık bikiniler, drapeli mayolar her bedene uygun modellerle geliyor ve mayo ve bikinileri sıradanlıktan kurtarıyor.

Cut Out Mayolar

Geçtiğimiz yıllarda hayatımıza giren cut out modası, bu sene de varlığını sürdürüyor. Kıyafetlere kattığı seksi dokunuşu mayo ve mayokinilere de ekleyen cut out detayları, iddialı ve kendine güvenenler için oldukça güçlü bir seçenek. Cut out detayları, vücut hatlarınızı ortaya çıkararak daha çekici bir görünüm sunuyor. Farklı kesim ve modellerdeki cut out mayo ve mayokinilerle, plajlarda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Bandaj Bikini Üstleri

Sadelikten ve konfordan yana olanlar için, tüm zamanların en sevilen ve en rahat bikini üstü modellerinden biri olan bandaj bikini üstleri, bu yaz da plajlarda boy gösterecek. Askısız ve straplez oluşlarıyla güneşlenmek ve bronzlaşmak isteyenlerin tercihi olan bu straplez tasarımlar, yazın kesinlikle gardırobunuzda bulunması gereken parçalar arasında. Daha şık ve zarif bir görüntü sunan bandaj üstler, vücudunuzu saran yapısıyla da size mükemmel bir uyum sağlıyor. Farklı renk ve desen seçenekleriyle de zevkinize uygun bir bandaj bikini üstü bulmak çok kolay.

Fırfırlı Bikiniler

Bu sezonun en göz alıcı trendlerinden biri olan fırfırlar, bikini ve mayoları da süslüyor. İster kol detaylarına ister bikini ya da mayonun dış hatlarına ince bir şerit olarak eklensin, tam anlamıyla yazın hareketli enerjisine ayak uyduracak fırfır detayları; size aynı zamanda oldukça feminen ve flörtöz bir dokunuş katacak. Fırfırlar, vücut hatlarınızı da yumuşatarak daha zarif bir siluet oluşturmanıza yardımcı oluyor. Farklı renk ve desenlerdeki fırfırlı bikini ve mayolarla, plajlarda şıklığınızı konuşturabilirsiniz.

Soft Renkler

Retro desenlerin ve parlak renklerin aksine naturel renkler de bu sezonun renk paletine dahil oluyorlar. Kahverengi ve nude tonları, soft maviler, yeşiller ve sarılar; yaz gelse de tercihini renklerden kullanmak istemeyenler için güvenilir ve zarif bir tercih. Naturel renkler, sade ve şık bir görünüm sunarken, aynı zamanda bronz teninizle de uyum sağlıyor. Naturel renkli bikini ve mayolarla, plajlarda doğal ve rahat bir stil yaratabilirsiniz.

Yüksek Kesim Bikiniler

Bacak boyunu daha uzun gösterip beli incelterek vücut proporsiyonunu daha güzel gösteren yüksek kesimli bikini altları, son birkaç sezondur hayatımıza girmişti. Bu sene de oldukça trend olan bu parçalar, bikini setlerini tamamlayacak. Yüksek kesimli bikini altları, hem retro hem de modern bir görünüm sunuyor. Farklı renk ve desenlerdeki yüksek kesimli bikini altlarıyla, plajlarda stilinizi yansıtabilirsiniz.

×