Balayına gidecek olan kadınlar için plaj alışverişi yapmak hem heyecanlı hem de zorlu bir süreç olabilir. Plaj kıyafetleri, hem rahat hem de şık olmalı, hem de balayı ruhunu yansıtmalı. Peki, balayınızda valizinize mutlaka eklemeniz gereken plaj kıyafetleri nelerdir?

BİKİNİ YA DA MAYO

Balayında denize ya da havuza girmek isteyen kadınlar için bikini ya da mayo vazgeçilmez bir parçadır. Bikini ya da mayo seçerken, vücut tipinize uygun olanı tercih etmeye özen gösterin. Renkli, desenli, dantelli ya da volanlı modeller, balayı için idealdir. Ayrıca, birden fazla bikini ya da mayo alarak, farklı kombinler de yapabilirsiniz.

Bikini ya da mayo alırken, Beach & Beyond markasının koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Beach & Beyond, 3 genç kadın girişimcinin 2018’de bir araya gelerek birbirinden iddialı tasarımlara imza attığı bir marka olarak sade, seksi ve can alıcı tonların yer aldığı modellerle öne çıkan bir marka olarak, balayında sizi şık ve rahat hissettirecek. Örneğin, Gigi Bikini Üstü ve Gigi Bikini Altı modeli, parlak kumaşı ve metal aksesuarları ile dikkat çekici bir seçim olabilir. Ya da Bahama Gömlek ve Bahama Pantolon modeli, plajda tropikal bir hava yaratmanızı sağlayabilir.

PAREO YA DA PLAJ ELBİSESİ

Bikini ya da mayonun üzerine giyebileceğiniz pareo ya da plaj elbisesi, hem sizi güneşten korur hem de şık bir görünüm sağlar. Pareo ya da plaj elbisesi seçerken, bikini ya da mayonuzla uyumlu renk ve desenlerde olanları seçmeye çalışın. Pareoyu farklı şekillerde bağlayarak, farklı stiller yaratabilirsiniz.

Pareo ya da plaj elbisesi alırken de yine markamız Beach&Beyond koleksiyonuna göz atabilirsiniz. Sezonun önde gelen plaj görünümlerini sahillere taşıyan bir marka olan Beach&Beyond elbette ki pareoları konusunda da oldukça iddialı ve sizi memnun edecek ürünlere sahiptir. En trend pareo ve plaj elbisesi modellerini sunduğumuz kataloğumuz ile balayında stilinizi tamamlamanıza yardımcı olmak bizleri çok mutlu edecektir. Örneğin, fuşya zebra pareo modeli, düz renkli bikini ya da mayolarınızla uyumlu olabilir.

ŞAPKA

Balayında güneşin altında uzun süre kalmak isteyen kadınlar için şapka, hem sağlık hem de stil açısından önemli bir aksesuardır. Şapka seçerken, yüz şeklinize uygun olanı ve plaj kıyafetlerinizle uyumlu olanı seçmenizden bu sebepten oldukça büyük bir önem taşır. Hasır, pamuklu ya da keten şapkalar, balayı için oldukça ideal şapka çeşitlerindendir.

Şapka alırken, birçok farklı markanın birbirinden farklı koleksiyonlarına göz atabilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı şapkalar sunan bir marka ise bizim sizler için tercih etmenizi daha doğru bulduğumuz bir seçim olacaktır. Farklı renk ve modellerdeki şapkalarla balayında tarzınızı yansıtabilirsiniz. Örneğin, hasır şapka modeli, doğal ve sade bir görünüm sağlayabilirken pembe şapka modeli, renkli ve sevimli bir görünüm sağlayabilir.

GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ

Güneş gözlüğü, hem gözlerinizi güneşten korur hem de cool bir görünüm sağlar. Güneş gözlüğü seçerken, yüz şeklinize uygun olanı ve UV korumalı olanı seçmeye muhakkak dikkat etmeniz gerekir. Genellikle bu kadar da önemli olmadığı düşünülen güneş gözlükleri, göz sağlığımızı korumak için çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir parçadır. Üstelik tercih edilecek modele göre kişisel tarzınızı zenginleştirmiş olmanız da ekstrasıdır. Renkli, desenli ya da metalik çerçeveli güneş gözlükleri, balayı için idealdir.

Güneş gözlüğü alırken, gözlük markalarının yeni veya eski koleksiyonlarına göz atarak kendi tarzınıza en uygun güneş gözlüğünü bulabilirsiniz. Kaliteli ve şık güneş gözlükleri sunan bir markadan alacağınız ömürlük gözlükleriniz ile yalnızca balayında değil günlük hayatınızda şık kombinler yaratabilirsiniz. Farklı şekil ve renklerdeki güneş gözlükleriyle balayında stilinizi tamamlamak ise çok daha farklı bir mutluluğa sebep olacağından bu adımı her ne olursa olsun atlamamanızı öneriyoruz. Örneğin, tercih edeceğiniz güneş gözlüğünün modeline göre klasik ve zarif bir görünüm sağlayabilirken retro ve eğlenceli bir görünüm de sağlayabilirsiniz.

TERLİK

Balayında plajda rahatça yürüyebilmek için terlik almayı ise sakın unutmayın. 😊oldukça önemli bir adım olan terlik alışverişi belki de yeterince değerli görülmediği veya oldukça basit bir fikir olarak belirdiği için genellikle atlanılmaktadır. Terlik seçerken, rahat ve kaliteli olanları tercih etmeyi sakın ihmal etmeyin. Renkli, desenli ya da boncuklu terlikler, balayı için idealdir.

Terlik alırken, terlik markalarının koleksiyonlarına göz atabilirsiniz. Bu senenin trend olmuş terlik modelleri arasından konforlu ve dayanıklı terlikler sunan bir markadan alışveriş yaparak kendinizi ödüllendirebilirsiniz. Farklı model ve renklerdeki terliklerle balayında rahatlığınızı sağlayabilirsiniz. Klasik ve sade bir görünüm veya şık ve modern bir görünüm sağlayabileceğiniz terlik modelleri arasından seçim yaparak kendi tarzınızı ortaya koyabilirsiniz.

 

Bu kıyafetlerle hem rahat hem de şık bir balayı geçirebilirsiniz. Valizinize mutlaka eklemeniz gereken plaj kıyafetlerinden bahsetmiş olduğumuz bu yazımızda unutup da eksik bıraktığımız bir yer kaldıysa bize geri dönüş yapmayı sakın unutmayın ve kendinize çok iyi bakın. Balayınızda keyifli vakitler geçirmenizi dileriz😊

×